02 Oca 2015, Cuma
Yoğurt taze ve güzel olmalıdır.
02 Oca 2015, Cuma
Püf noktaları çok önemlidir.
02 Oca 2015, Cuma
Türk kahvesi her zaman önemlidir.
02 Oca 2015, Cuma
Her kez İyi beslenmelidir.
04 Oca 2015, Pazar
İyi bir dolma yapmanın kuralları
06 Oca 2015, Salı
Kuru soğan olmadan olmaz
06 Oca 2015, Salı
Aynı Hamuru kullanmanın püfleri
05 Şub 2015, Perşembe
İkisi hep karıştırılır.
05 Şub 2015, Perşembe
Enginar pişirmek beceri ister.
05 Şub 2015, Perşembe
Mücver yapmanın püf noktaları
Tarsus’ta doğdum çocukluk, gençlik, olgunluk yıllarım Tarsus, Eskişehir, Trabzon, Çorum ve son durak olan Bursa'da geçti. Ailemde 3 nesil memur olmuş, 3 nesil de şehirler arası yolcukluklarda ve bütün şehirlerin arasında, bütün mutfakların, bütün kültürlerini öğrenerek geçirmiş hayatının büyük bölümünü. Ben emekli Fen Bilgisi ögretmeniyim, evli ve bir kız çocuk sahibiyim.
Salatalar, Ekmek çeşitleri ve yapımı, Kekler, Turşular, Dünya Mutfakları, Kreple Yapılan Yemekler, Pizzalar, Kutlamalar, Balık Takvimi, Mücver Tarifleri, İçeçekler, Gezilerim, Kuru Yufka ile Yapılan Börek ve Yemekler, Baklava Yufkası İle Yapılan Lezzetler, Tavuk Yemekleri, Osmanlı Mutfağı Yemekleri, Artan Yemekler Nasıl Değerlendirilir., Döndüm, Faydalı ve Tedavi Edici Gıdalar, ANA OCAĞI YEMEKLERİ
maltepe escort, kadıköy escort, anadolu yakası escort, ataşehir escort, pendik escort
Facebook : facebook.com/annemineli
Twitter : twitter.com/annemineli
Instagram : instagram.com/annemineli
Blogspot : annemineli.blogspot.com.tr
E-posta : zehrasener57@gmail.com
Tüm Hakları Saklıdır. Copyright © 2024 Annemineli
Sitemap | Tasarım : interbim.com