Aynı Hamuru kullanmanın püfleri
* 3 yemek kaşığı yoğurt
* 1 yemek kaşığı sıvıyağ
* 1 yemek kaşıkğı sirke
* 1 tatlı kaşığı kuru maya
* 1 yumurta
* Tuz
* 600 gr. Un
Bütün malzemeyi derince bir kap içinde karıştırıp yoğurun, mayalanması için 30 dk. bekletin, hamuru aşağıdaki verilen çeşitli tarifler için kullanabilirsiniz.
NOT:
* Verilen ölçü bir çeşit içindir.
* İstenilire gözlemede yapabilirsiniz.
* Hamur mutlaka mayalanmaya bırakılmalıdır.
* Fırında pideler, poğaçalar yapabilirsiniz.
* Hamurun içine yumurta sayısını azaltabilir veya çoğaltabilirsiniz.
* Hamura yumurta olmazsa olur.
GÜCÜN VARSA KIZINLA OTUR PARAN VARSA GELİNİNLE OTUR,AKLIN VARSA EVİNDE OTUR
Tarsus’ta doğdum çocukluk, gençlik, olgunluk yıllarım Tarsus, Eskişehir, Trabzon, Çorum ve son durak olan Bursa'da geçti. Ailemde 3 nesil memur olmuş, 3 nesil de şehirler arası yolcukluklarda ve bütün şehirlerin arasında, bütün mutfakların, bütün kültürlerini öğrenerek geçirmiş hayatının büyük bölümünü. Ben emekli Fen Bilgisi ögretmeniyim, evli ve bir kız çocuk sahibiyim.
Salatalar, Ekmek çeşitleri ve yapımı, Kekler, Turşular, Dünya Mutfakları, Kreple Yapılan Yemekler, Pizzalar, Kutlamalar, Balık Takvimi, Mücver Tarifleri, İçeçekler, Gezilerim, Kuru Yufka ile Yapılan Börek ve Yemekler, Baklava Yufkası İle Yapılan Lezzetler, Tavuk Yemekleri, Osmanlı Mutfağı Yemekleri, Artan Yemekler Nasıl Değerlendirilir., Döndüm, Faydalı ve Tedavi Edici Gıdalar, ANA OCAĞI YEMEKLERİ
maltepe escort, kadıköy escort, anadolu yakası escort, ataşehir escort, pendik escort
Facebook : facebook.com/annemineli
Twitter : twitter.com/annemineli
Instagram : instagram.com/annemineli
Blogspot : annemineli.blogspot.com.tr
E-posta : zehrasener57@gmail.com
Tüm Hakları Saklıdır. Copyright © 2024 Annemineli
Sitemap | Tasarım : interbim.com