Yer elması nohutla buluştu
* 500 gr soyulmuş doğranmış yer elması
* 1 tane doğranmış kuru soğan
* 1 kahve fincanı pirinç
* 1 kase haşlanmış nohut
* 1 tane doğranmış yeşil biber
* 1 tane doğranmış havuç
* 2 yemek kaşığı zeytinyağı
* 2 tane taze bütün domates ( ister doğrayın)
* Bir çay kaşığı şeker
* Tuz
Geniş bir tencere içinde zeytinyağını koyun ve soğanları koyun pirinç hariç bütün malzemeleri koyun tencerenin kapağını kapatın sebzeler suyunu salınca üzerini örtecek kadar sıcak su koyun, kaynayınca pirinçleri ilave edin, pirinçler pişene kadar ocağın altını kapatmayın, soğuduktan sonra servis yapın.
Afiyet Şeker Olsun..
VAKİT NAKİTTİR.
Tarsus’ta doğdum çocukluk, gençlik, olgunluk yıllarım Tarsus, Eskişehir, Trabzon, Çorum ve son durak olan Bursa'da geçti. Ailemde 3 nesil memur olmuş, 3 nesil de şehirler arası yolcukluklarda ve bütün şehirlerin arasında, bütün mutfakların, bütün kültürlerini öğrenerek geçirmiş hayatının büyük bölümünü. Ben emekli Fen Bilgisi ögretmeniyim, evli ve bir kız çocuk sahibiyim.
Salatalar, Ekmek çeşitleri ve yapımı, Kekler, Turşular, Dünya Mutfakları, Kreple Yapılan Yemekler, Pizzalar, Kutlamalar, Balık Takvimi, Mücver Tarifleri, İçeçekler, Gezilerim, Kuru Yufka ile Yapılan Börek ve Yemekler, Baklava Yufkası İle Yapılan Lezzetler, Tavuk Yemekleri, Osmanlı Mutfağı Yemekleri, Artan Yemekler Nasıl Değerlendirilir., Döndüm, Faydalı ve Tedavi Edici Gıdalar, ANA OCAĞI YEMEKLERİ
maltepe escort, kadıköy escort, anadolu yakası escort, ataşehir escort, pendik escort
Facebook : facebook.com/annemineli
Twitter : twitter.com/annemineli
Instagram : instagram.com/annemineli
Blogspot : annemineli.blogspot.com.tr
E-posta : zehrasener57@gmail.com
Tüm Hakları Saklıdır. Copyright © 2024 Annemineli
Sitemap | Tasarım : interbim.com