Kendi şekeri ile pişiyor
* Bir kg. soyulmuş doğranmış kabak
* Fırın torbası
* Dövülmüş ceviz veya başka kuru çerezler * Tarçın * Hindistan cevizi
Kabakları yıkayın ve süzdürün fırın torbasına doldurun ağzını bağlayın, kürdan ile bolca delik açın
200 derecede ısıtılmış fırında bir tepsi içinde iyice pişirin torbadan çıkarın üzerine istediğiniz malzemeler ile süsleyin ve servis yapın.
Afiyet Şeker Olsun...
NOT:
* Tam diyet yapanlara ve şeker hastalarına tavsiye edilecek bir tarif.
* Kabak susuz ve şekersiz piştiğinden rahatça yiyebilirler.
* Üzerine bolca ceviz ve tarçın dökerseniz çok lezzetli oluyor.
* Kabak lezzetli ve kestane kabağı cinsi iyi ise tadına doyamayacaksınız.
* Ben kabağı bu şekilde tüketiyorum.
* Diyet yapmayanlar bal veya pekmez dökebilir.
* İsteyen pudra şekeri serpebilir.
AĞIR KAZAN GEÇ KAYNAR.
Tarsus’ta doğdum çocukluk, gençlik, olgunluk yıllarım Tarsus, Eskişehir, Trabzon, Çorum ve son durak olan Bursa'da geçti. Ailemde 3 nesil memur olmuş, 3 nesil de şehirler arası yolcukluklarda ve bütün şehirlerin arasında, bütün mutfakların, bütün kültürlerini öğrenerek geçirmiş hayatının büyük bölümünü. Ben emekli Fen Bilgisi ögretmeniyim, evli ve bir kız çocuk sahibiyim.
Salatalar, Ekmek çeşitleri ve yapımı, Kekler, Turşular, Dünya Mutfakları, Kreple Yapılan Yemekler, Pizzalar, Kutlamalar, Balık Takvimi, Mücver Tarifleri, İçeçekler, Gezilerim, Kuru Yufka ile Yapılan Börek ve Yemekler, Baklava Yufkası İle Yapılan Lezzetler, Tavuk Yemekleri, Osmanlı Mutfağı Yemekleri, Artan Yemekler Nasıl Değerlendirilir., Döndüm, Faydalı ve Tedavi Edici Gıdalar, ANA OCAĞI YEMEKLERİ
maltepe escort, kadıköy escort, anadolu yakası escort, ataşehir escort, pendik escort
Facebook : facebook.com/annemineli
Twitter : twitter.com/annemineli
Instagram : instagram.com/annemineli
Blogspot : annemineli.blogspot.com.tr
E-posta : zehrasener57@gmail.com
Tüm Hakları Saklıdır. Copyright © 2024 Annemineli
Sitemap | Tasarım : interbim.com