Büyük baş hayvanların (sığır, manda vb gibi) esas iskeletlerinin (karkas) pastırmaya uygun bölgelerinden çıkarılan ( sırt, kuşgönü, şekerpare, sırtyağlı, dilme vb.) etlerin, kemiklerinden ayrılması, tuzlanması, yıkanması, baskılanması, kurutulması ve
1 tane haşlanmış patates
8-10 dilim pastırma
3 tane yumurta
1 tane yeşil biber
1 tane orta boy domates
Tereyağ
Haşlanmış patatesleri tereyağın'da kavurun üzerine biberleri ilave edin biraz yağda çevirin domatesleri ilave edin suyunu vermeden pastırmaları ilave edin ve kavurun en son yumurtaları kırın biraz pişirin ve servis yapın afiyet olsun...
Instagram Etiketleri :
Dostum, gel yarına kanmayalım biz; Günümüzü gün edelim ikimiz. Yarın çekip gettik mi şu konaktan Yedi bin yıl önce gidenlerleyiz. Ömer Hayyam
Tarsus’ta doğdum çocukluk, gençlik, olgunluk yıllarım Tarsus, Eskişehir, Trabzon, Çorum ve son durak olan Bursa'da geçti. Ailemde 3 nesil memur olmuş, 3 nesil de şehirler arası yolcukluklarda ve bütün şehirlerin arasında, bütün mutfakların, bütün kültürlerini öğrenerek geçirmiş hayatının büyük bölümünü. Ben emekli Fen Bilgisi ögretmeniyim, evli ve bir kız çocuk sahibiyim.
Salatalar, Ekmek çeşitleri ve yapımı, Kekler, Turşular, Dünya Mutfakları, Kreple Yapılan Yemekler, Pizzalar, Kutlamalar, Balık Takvimi, Mücver Tarifleri, İçeçekler, Gezilerim, Kuru Yufka ile Yapılan Börek ve Yemekler, Baklava Yufkası İle Yapılan Lezzetler, Tavuk Yemekleri, Osmanlı Mutfağı Yemekleri, Artan Yemekler Nasıl Değerlendirilir., Döndüm, Faydalı ve Tedavi Edici Gıdalar, ANA OCAĞI YEMEKLERİ
maltepe escort, kadıköy escort, anadolu yakası escort, ataşehir escort, pendik escort
Facebook : facebook.com/annemineli
Twitter : twitter.com/annemineli
Instagram : instagram.com/annemineli
Blogspot : annemineli.blogspot.com.tr
E-posta : zehrasener57@gmail.com
Tüm Hakları Saklıdır. Copyright © 2024 Annemineli
Sitemap | Tasarım : interbim.com