Her gün yapsanız tadına doyamazsınız.
2 yumurta
1kahve fincanı süt
1kahve fincanı yoğurt
1 kahve fincanı sıvıyağ
1 paket kabartma tozu
yeteri kadar un,biraz Peynir,maydonoz,dereotu arzuya göre baharat
1 tane orta boy Küp küp doğranmış patates
Çırpılan kek az yağlı tavaya dökülür. Hızlı ateş de yaklaşık 10 dakika pişirdikten sonra tencerenin kapağı ile ters çevirip bir yemek kaşığı yağ ilave edin altını pişirin. Sıcak sıcak servis yapın.
Karanlıklardan çıkmayı karanlıklarda öğreneceksin, korkma! Laurent Gounelle
Tarsus’ta doğdum çocukluk, gençlik, olgunluk yıllarım Tarsus, Eskişehir, Trabzon, Çorum ve son durak olan Bursa'da geçti. Ailemde 3 nesil memur olmuş, 3 nesil de şehirler arası yolcukluklarda ve bütün şehirlerin arasında, bütün mutfakların, bütün kültürlerini öğrenerek geçirmiş hayatının büyük bölümünü. Ben emekli Fen Bilgisi ögretmeniyim, evli ve bir kız çocuk sahibiyim.
Salatalar, Ekmek çeşitleri ve yapımı, Kekler, Turşular, Dünya Mutfakları, Kreple Yapılan Yemekler, Pizzalar, Kutlamalar, Balık Takvimi, Mücver Tarifleri, İçeçekler, Gezilerim, Kuru Yufka ile Yapılan Börek ve Yemekler, Baklava Yufkası İle Yapılan Lezzetler, Tavuk Yemekleri, Osmanlı Mutfağı Yemekleri, Artan Yemekler Nasıl Değerlendirilir., Döndüm, Faydalı ve Tedavi Edici Gıdalar, ANA OCAĞI YEMEKLERİ
maltepe escort, kadıköy escort, anadolu yakası escort, ataşehir escort, pendik escort
Facebook : facebook.com/annemineli
Twitter : twitter.com/annemineli
Instagram : instagram.com/annemineli
Blogspot : annemineli.blogspot.com.tr
E-posta : zehrasener57@gmail.com
Tüm Hakları Saklıdır. Copyright © 2024 Annemineli
Sitemap | Tasarım : interbim.com