Tadına doyum olmuyor.
600 gr kuzu kaburga
1, 5 kilo asma yaprağı
1 bardak pirinç
1 bardak bulgur
4 adet kuru soğan
3 yemek kaşığı domates salçası
1/2 su bardağı sıvı yağ
Maydanoz
Dereotu
Kırmızı pul biber
3, 5 bardak su
Tuz
1 bardak pirinç, 1 bardak bulgur, 4 adet doğranmış soğan, 3 yemek kaşığı salça, yarım su bardağı sıvı yağ, maydanoz, dereotu, kırmızı pul biber ve tuzu karıştırarak içi hazırlıyoruz.
Asma yapraklarını rengi değişene kadar haşladıktan sonra yapraklara içi koyarak kalem şeklinde dolmaları sarıyoruz.
Düdüklü tencerenin en alt kısmına kuzu kaburganın yağlı kısmı alta gelecek şekilde yerleştirip dolmaları dik şekilde diziyoruz. üzerine 3, 5 su bardağı suyu koyup yaklaşık 1 saat pişiriyoruz.
resim eleştirmenleri ciddi insanlardır.. bense paletimde mavi bittiğinde resmi kırmızıya boyarım.. pablo picasso
Tarsus’ta doğdum çocukluk, gençlik, olgunluk yıllarım Tarsus, Eskişehir, Trabzon, Çorum ve son durak olan Bursa'da geçti. Ailemde 3 nesil memur olmuş, 3 nesil de şehirler arası yolcukluklarda ve bütün şehirlerin arasında, bütün mutfakların, bütün kültürlerini öğrenerek geçirmiş hayatının büyük bölümünü. Ben emekli Fen Bilgisi ögretmeniyim, evli ve bir kız çocuk sahibiyim.
Salatalar, Ekmek çeşitleri ve yapımı, Kekler, Turşular, Dünya Mutfakları, Kreple Yapılan Yemekler, Pizzalar, Kutlamalar, Balık Takvimi, Mücver Tarifleri, İçeçekler, Gezilerim, Kuru Yufka ile Yapılan Börek ve Yemekler, Baklava Yufkası İle Yapılan Lezzetler, Tavuk Yemekleri, Osmanlı Mutfağı Yemekleri, Artan Yemekler Nasıl Değerlendirilir., Döndüm, Faydalı ve Tedavi Edici Gıdalar, ANA OCAĞI YEMEKLERİ
maltepe escort, kadıköy escort, anadolu yakası escort, ataşehir escort, pendik escort
Facebook : facebook.com/annemineli
Twitter : twitter.com/annemineli
Instagram : instagram.com/annemineli
Blogspot : annemineli.blogspot.com.tr
E-posta : zehrasener57@gmail.com
Tüm Hakları Saklıdır. Copyright © 2024 Annemineli
Sitemap | Tasarım : interbim.com