Kebab gibi oluyor.
1 kilo tophane patlıcan
200 250 gr kıyma
1 adet domates rendesi
1adet kuru soğan
Biber ve domates salçası
1 adet sivri biber
Tuz
1 kilo patlıcan 200 250 gr kıyma 1 adet domates rendesi 1adet kuru soğan Biber ve domates salçası 1 adet sivri biber Tuz
Patlıcanları alacalı soyup acısının gitmesi için tuzlu suda bekletiyoruz. Sonra dilimleyip sıvı yağda kızartıyoruz. Bir tavaya sıvı yağ ve margarin koyup soğanı pembeleşene kadar kavuruyoruz. İçine kıymayı, biberi ekleyip tekrar kavurun. Domatesini, tuzunu, domates ve biber salçasını koyup kavuruyoruz. Patlıcanları tencereye dizip üzerine kıymalı harçtan koyuyoruz. Tekrar patlıcan tekrar kıyma koyup en üstünü domates dilimleri ve biberle süsleyin. 1 bardak kadar su koyup kısık ateşte pişiriyoruz
İmkansız olanı,yani değiştirilemeyen seni değiştirmek için buradasın.Yüzlerce problemin çözülmesi değil,sadece senin çözülmen gerekiyor.
Tarsus’ta doğdum çocukluk, gençlik, olgunluk yıllarım Tarsus, Eskişehir, Trabzon, Çorum ve son durak olan Bursa'da geçti. Ailemde 3 nesil memur olmuş, 3 nesil de şehirler arası yolcukluklarda ve bütün şehirlerin arasında, bütün mutfakların, bütün kültürlerini öğrenerek geçirmiş hayatının büyük bölümünü. Ben emekli Fen Bilgisi ögretmeniyim, evli ve bir kız çocuk sahibiyim.
Salatalar, Ekmek çeşitleri ve yapımı, Kekler, Turşular, Dünya Mutfakları, Kreple Yapılan Yemekler, Pizzalar, Kutlamalar, Balık Takvimi, Mücver Tarifleri, İçeçekler, Gezilerim, Kuru Yufka ile Yapılan Börek ve Yemekler, Baklava Yufkası İle Yapılan Lezzetler, Tavuk Yemekleri, Osmanlı Mutfağı Yemekleri, Artan Yemekler Nasıl Değerlendirilir., Döndüm, Faydalı ve Tedavi Edici Gıdalar, ANA OCAĞI YEMEKLERİ
maltepe escort, kadıköy escort, anadolu yakası escort, ataşehir escort, pendik escort
Facebook : facebook.com/annemineli
Twitter : twitter.com/annemineli
Instagram : instagram.com/annemineli
Blogspot : annemineli.blogspot.com.tr
E-posta : zehrasener57@gmail.com
Tüm Hakları Saklıdır. Copyright © 2024 Annemineli
Sitemap | Tasarım : interbim.com