Bayat simitleri değerlendirin.
2 tane bayat veya taze simit
2-3 dilim beyaz peynir
7-8 dilim sucuk
2 tane çırpılmış yumurta
1 kase rendelenmiş kaşar peyniri
2 tane simidi küçük küçük doğrayın
üzerlerine beyaz peynir doğrayın. Başka bir kasede 2 yumurtayı iyice çırpın simitleri ve peyniri içine atın karıştırın , fırın kabını çok az yağlayın simit karışımını içine dökün üzerine sucuk dilimleyin bolca kaşar rendeleyin fırına verin sıcak fırında 10 dk pişirin. Sıcak sıcak servis yapın.
Portakal kabukları yukarıda görüldüğü gibi doğranır ve birkaç gün suda bekletilir. Acısı çıksın diye sık sık suyu değiştirilir. Daha sonra bir taşım ocakta su içinde kaynatılır (10 dk.), süzül&u
Tarsus’ta doğdum çocukluk, gençlik, olgunluk yıllarım Tarsus, Eskişehir, Trabzon, Çorum ve son durak olan Bursa'da geçti. Ailemde 3 nesil memur olmuş, 3 nesil de şehirler arası yolcukluklarda ve bütün şehirlerin arasında, bütün mutfakların, bütün kültürlerini öğrenerek geçirmiş hayatının büyük bölümünü. Ben emekli Fen Bilgisi ögretmeniyim, evli ve bir kız çocuk sahibiyim.
Salatalar, Ekmek çeşitleri ve yapımı, Kekler, Turşular, Dünya Mutfakları, Kreple Yapılan Yemekler, Pizzalar, Kutlamalar, Balık Takvimi, Mücver Tarifleri, İçeçekler, Gezilerim, Kuru Yufka ile Yapılan Börek ve Yemekler, Baklava Yufkası İle Yapılan Lezzetler, Tavuk Yemekleri, Osmanlı Mutfağı Yemekleri, Artan Yemekler Nasıl Değerlendirilir., Döndüm, Faydalı ve Tedavi Edici Gıdalar, ANA OCAĞI YEMEKLERİ
maltepe escort, kadıköy escort, anadolu yakası escort, ataşehir escort, pendik escort
Facebook : facebook.com/annemineli
Twitter : twitter.com/annemineli
Instagram : instagram.com/annemineli
Blogspot : annemineli.blogspot.com.tr
E-posta : zehrasener57@gmail.com
Tüm Hakları Saklıdır. Copyright © 2024 Annemineli
Sitemap | Tasarım : interbim.com