Pastırma ve yumurta çok güzel
* 100 gr çemensiz pastırma
* 1 yemek kaşığı tereyağ veya zeytinyağ
* 2 tane piyazlık doğranmış kuru soğan
* 1 tatlı kaşığı salça
* 3-4 tane yumurta,
* 1 avuç rendelenmiş kaşar
* Tuz, baharat
* Geniş bir tava içinde yağı eritin
* Yağın içine piyazlık doğranmış soğanları koyun
* Pembeleşene kadar kavurun
* Salçayı koyun kavurmaya devam edin
* Pastırmaları soğanlara ilave edin ve kavurun
* Pastırmaların üzerine istediğiniz kadar yumurta kırın
* Biraz pişirin üzerine kaşar rendesi serpin
* Tuz ve baharat ekleyin ( pastırmanın tuzlu olduğunu unutmayın)
* Sıcak sıcak servis yapın
* Afiyet Olsun..
ÇANAĞA NE DOĞRARSAN KAŞIĞINA O ÇIKAR.
Tarsus’ta doğdum çocukluk, gençlik, olgunluk yıllarım Tarsus, Eskişehir, Trabzon, Çorum ve son durak olan Bursa'da geçti. Ailemde 3 nesil memur olmuş, 3 nesil de şehirler arası yolcukluklarda ve bütün şehirlerin arasında, bütün mutfakların, bütün kültürlerini öğrenerek geçirmiş hayatının büyük bölümünü. Ben emekli Fen Bilgisi ögretmeniyim, evli ve bir kız çocuk sahibiyim.
Salatalar, Ekmek çeşitleri ve yapımı, Kekler, Turşular, Dünya Mutfakları, Kreple Yapılan Yemekler, Pizzalar, Kutlamalar, Balık Takvimi, Mücver Tarifleri, İçeçekler, Gezilerim, Kuru Yufka ile Yapılan Börek ve Yemekler, Baklava Yufkası İle Yapılan Lezzetler, Tavuk Yemekleri, Osmanlı Mutfağı Yemekleri, Artan Yemekler Nasıl Değerlendirilir., Döndüm, Faydalı ve Tedavi Edici Gıdalar, ANA OCAĞI YEMEKLERİ
maltepe escort, kadıköy escort, anadolu yakası escort, ataşehir escort, pendik escort
Facebook : facebook.com/annemineli
Twitter : twitter.com/annemineli
Instagram : instagram.com/annemineli
Blogspot : annemineli.blogspot.com.tr
E-posta : zehrasener57@gmail.com
Tüm Hakları Saklıdır. Copyright © 2024 Annemineli
Sitemap | Tasarım : interbim.com