ANNEMİNELİ

en güzel yemekler annemin elinde başlar...

   

Kavurma

En güzel et yemeğidir.

En güzel et yemeğidir.

Malzemeler

* 200 gr kadar yağsız kuşbaşı dana veya kuzu eti
* 2 yemek kaşığı tereyağ
* Tuz, baharat

Yapılışı

Kavurma yapmak için öncelikle tencereyi veya saçı ocağa koyun iyice kızsın, kızan saça yağını koyun eriyince etleri atın iyice kavurun,kendi suyunu salana kadar kavurun et tam pişene kadar ocakta tutun en son baharatları ekleyin,sıcak sıcak servis yapın.
Afiyet Olsun.

YATAN ASLANDAN, GEZEN TİLKİ İYİDİR.

SON BAKILAN TARİFLER

Kavurma

ZEHRA ANNE

 

Tarsus’ta doğdum çocukluk, gençlik, olgunluk yıllarım Tarsus, Eskişehir, Trabzon, Çorum ve son durak olan Bursa'da geçti. Ailemde 3 nesil memur olmuş, 3 nesil de şehirler arası yolcukluklarda ve bütün şehirlerin arasında, bütün mutfakların, bütün kültürlerini öğrenerek geçirmiş hayatının büyük bölümünü. Ben emekli Fen Bilgisi ögretmeniyim, evli ve bir kız çocuk sahibiyim.

İLETİŞİM

 

Facebook : facebook.com/annemineli

Twitter : twitter.com/annemineli

Instagram : instagram.com/annemineli

Blogspot : annemineli.blogspot.com.tr

 

E-posta : zehrasener57@gmail.com

Tüm Hakları Saklıdır. Copyright © 2018 Annemineli

Sitemap   |   Tasarım : interbim.com