Çok kolay ve lezzetli
1 kase yoğurt
1 yumurta
2 yemek kaşığı un
2-3 diş dövülmüş sarımsak
1 tane tavuk göğsü (Haşlanmış )
Un, yumurta ve yoğurt iyice çırpılır, üzerine tavuk suyu ilave edilir.
(tavuk suyu sıcak olacak) karışımın tamamı kaynayana kadar çırpılır,
Üzerine tavuklar didilerek ilave edilir. Çorbanın kesilmemesine dikkat
edilmesi gerekir,pişince dövülmüş sarımsak ilave edilir. Üzerine istenilirse kırmızıbiberli tereyağ yakılarak dökülür.
NOT : Tavuk haşlanırken tuz konulmalı sonradan konmamalı.
ER KOCAR, GÖNÜL KOCAMAZ.
Tarsus’ta doğdum çocukluk, gençlik, olgunluk yıllarım Tarsus, Eskişehir, Trabzon, Çorum ve son durak olan Bursa'da geçti. Ailemde 3 nesil memur olmuş, 3 nesil de şehirler arası yolcukluklarda ve bütün şehirlerin arasında, bütün mutfakların, bütün kültürlerini öğrenerek geçirmiş hayatının büyük bölümünü. Ben emekli Fen Bilgisi ögretmeniyim, evli ve bir kız çocuk sahibiyim.
Salatalar, Ekmek çeşitleri ve yapımı, Kekler, Turşular, Dünya Mutfakları, Kreple Yapılan Yemekler, Pizzalar, Kutlamalar, Balık Takvimi, Mücver Tarifleri, İçeçekler, Gezilerim, Kuru Yufka ile Yapılan Börek ve Yemekler, Baklava Yufkası İle Yapılan Lezzetler, Tavuk Yemekleri, Osmanlı Mutfağı Yemekleri, Artan Yemekler Nasıl Değerlendirilir., Döndüm, Faydalı ve Tedavi Edici Gıdalar, ANA OCAĞI YEMEKLERİ
maltepe escort, kadıköy escort, anadolu yakası escort, ataşehir escort, pendik escort
Facebook : facebook.com/annemineli
Twitter : twitter.com/annemineli
Instagram : instagram.com/annemineli
Blogspot : annemineli.blogspot.com.tr
E-posta : zehrasener57@gmail.com
Tüm Hakları Saklıdır. Copyright © 2024 Annemineli
Sitemap | Tasarım : interbim.com