Pişman olmazsınız.
* iki katlı hazır kek
* Keki ıslatmak için şekerli su
* 1 paket krem şanti
* Krem şanti için 1/2 su bardağı soğuk süt
* 7-8 yemek kaşığı sade dondurma
* 1 büyük bir kase kazan dibi tatlısı
* Üzeri için 1 kase sade pişmaniye
* Süslemek için 2-3 top sade dondurma
* Süslemek için karamel sos
Hazır kek ikiye ayrılarak şekerli veya reçelli su ile ıslatılır. Kazan dibi tatlısı ve dondurma karıştırıldıktan sonra kekin ortasına yayılarak konulur ve üzerine ikinci kek kapatılır. Ayrı bir yerde krem şanti çırpılıp, dolapta soğutulduktan sonra içine royal dondurma ilave edilerek tekrar çırpılır ve pastanın üzerine krema gibi sürülür. Üzeri pişmaniye dondurma sos ile süslenir.
DÖT ISLANMADAN BALIK TUTULMAZ
Tarsus’ta doğdum çocukluk, gençlik, olgunluk yıllarım Tarsus, Eskişehir, Trabzon, Çorum ve son durak olan Bursa'da geçti. Ailemde 3 nesil memur olmuş, 3 nesil de şehirler arası yolcukluklarda ve bütün şehirlerin arasında, bütün mutfakların, bütün kültürlerini öğrenerek geçirmiş hayatının büyük bölümünü. Ben emekli Fen Bilgisi ögretmeniyim, evli ve bir kız çocuk sahibiyim.
Salatalar, Ekmek çeşitleri ve yapımı, Kekler, Turşular, Dünya Mutfakları, Kreple Yapılan Yemekler, Pizzalar, Kutlamalar, Balık Takvimi, Mücver Tarifleri, İçeçekler, Gezilerim, Kuru Yufka ile Yapılan Börek ve Yemekler, Baklava Yufkası İle Yapılan Lezzetler, Tavuk Yemekleri, Osmanlı Mutfağı Yemekleri, Artan Yemekler Nasıl Değerlendirilir., Döndüm, Faydalı ve Tedavi Edici Gıdalar, ANA OCAĞI YEMEKLERİ
maltepe escort, kadıköy escort, anadolu yakası escort, ataşehir escort, pendik escort
Facebook : facebook.com/annemineli
Twitter : twitter.com/annemineli
Instagram : instagram.com/annemineli
Blogspot : annemineli.blogspot.com.tr
E-posta : zehrasener57@gmail.com
Tüm Hakları Saklıdır. Copyright © 2024 Annemineli
Sitemap | Tasarım : interbim.com