Poğaça yapmak maharet gerektirir.
NOT:
* Mayalı poğaça yapmak için mutlaka kuru maya kullanın.
* Kuru mayalar koku yapmaz ve poğaçanın daha fazla kabarmasını sağlar.
* Mayalı poğaçalarda mutlaka mayayı ılık süt içinde çözdürün.
* Süt mayalı poğaçalara lezzet katar.
* Mayayı süt içinde şekerle çözdürün.
* Mayalanma için gerekli zaman verin.
* Tepsi mayası için gerekli zamanı verin.
* İçine koyacağınız malzemeleri un ile birlikte iyice yoğurun.
* Yoğurmak çok önemlidir.
* Hamurunuz pürüzsüz olmalıdır.
* Hamur kulak memesi yumuşaklığında olmalıdır.
AYAĞINDA DİKEN YARASI OLMAYAN, SİNESİNE GÜL KOKUSU SÜREMEZ.
Tarsus’ta doğdum çocukluk, gençlik, olgunluk yıllarım Tarsus, Eskişehir, Trabzon, Çorum ve son durak olan Bursa'da geçti. Ailemde 3 nesil memur olmuş, 3 nesil de şehirler arası yolcukluklarda ve bütün şehirlerin arasında, bütün mutfakların, bütün kültürlerini öğrenerek geçirmiş hayatının büyük bölümünü. Ben emekli Fen Bilgisi ögretmeniyim, evli ve bir kız çocuk sahibiyim.
Salatalar, Ekmek çeşitleri ve yapımı, Kekler, Turşular, Dünya Mutfakları, Kreple Yapılan Yemekler, Pizzalar, Kutlamalar, Balık Takvimi, Mücver Tarifleri, İçeçekler, Gezilerim, Kuru Yufka ile Yapılan Börek ve Yemekler, Baklava Yufkası İle Yapılan Lezzetler, Tavuk Yemekleri, Osmanlı Mutfağı Yemekleri, Artan Yemekler Nasıl Değerlendirilir., Döndüm, Faydalı ve Tedavi Edici Gıdalar, ANA OCAĞI YEMEKLERİ
maltepe escort, kadıköy escort, anadolu yakası escort, ataşehir escort, pendik escort
Facebook : facebook.com/annemineli
Twitter : twitter.com/annemineli
Instagram : instagram.com/annemineli
Blogspot : annemineli.blogspot.com.tr
E-posta : zehrasener57@gmail.com
Tüm Hakları Saklıdır. Copyright © 2024 Annemineli
Sitemap | Tasarım : interbim.com