ANNEMİNELİ

en güzel yemekler annemin elinde başlar...

   

Haziran Ayı Balık Takvimi

Bu ayda hangi balıkları tüketmeniz gerekir.

Bu ayda hangi balıkları tüketmeniz gerekir.

Yapılışı

Levrek, Mercan, Minekop, Lahos, Sinarit, Kılıç, Deniz Alası,Traça (en lezzetli zamanı) Sarıağız (en lezzetli zamanı) Akya ve Rofoz ( en lezzetli zamanları) Orkinos ve Mersinin ( en lezzetli zamanı) Kırlangıç, Kofana, Morina(en lezzetli zamanı) Güneş, Lipsoz, Deniz Yılanı, Tekir, Uskumru, Kalkan, Kalkan yavrusu, Pisibalığı, dil balığı, İskorpit, Sardalya(en lezzetli zamanı)

Barbunya, Mercan Yavrusu( en lezzetli zamanı) Çipura, Karagöz, Lüfer, Kolyoz, İspendek, Mırlan, Kaya, Sübya, Kalamar, Ahtopot, Sazan, Turna, Çiftlik Alabalığı

HASTA OLMADAN USTA OLUNMAZ

SON BAKILAN TARİFLER

Haziran Ayı Balık Takvimi

ZEHRA ANNE

 

Tarsus’ta doğdum çocukluk, gençlik, olgunluk yıllarım Tarsus, Eskişehir, Trabzon, Çorum ve son durak olan Bursa'da geçti. Ailemde 3 nesil memur olmuş, 3 nesil de şehirler arası yolcukluklarda ve bütün şehirlerin arasında, bütün mutfakların, bütün kültürlerini öğrenerek geçirmiş hayatının büyük bölümünü. Ben emekli Fen Bilgisi ögretmeniyim, evli ve bir kız çocuk sahibiyim.

İLETİŞİM

 

Facebook : facebook.com/annemineli

Twitter : twitter.com/annemineli

Instagram : instagram.com/annemineli

Blogspot : annemineli.blogspot.com.tr

 

E-posta : zehrasener57@gmail.com

Tüm Hakları Saklıdır. Copyright © 2018 Annemineli

Sitemap   |   Tasarım : interbim.com