ANNEMİNELİ

en güzel yemekler annemin elinde başlar...

   

Mart Ayı Balık Takvimi

Bu ayda hangi balıkları tüketmeniz gerekir.

Bu ayda hangi balıkları tüketmeniz gerekir.

Yapılışı

Levrek, Mercan, Minekop, Lahos, Sinarit, Kılıç, Deniz Alası, Traça, Sarıağız, Akya, Rofoz, Palamut, Torik, Mersin(en iyi ve en lezzetli zamanı) Kırlangıç, Kofana, Morina(en iyi zamanı) Güneş, Lipsoz,
Deniz Yılanı, Tekir, Uskumru, Kalkan ve Kalkan yavrusunun (en iyi zamanı) Pisi, Dil, Gümüş ve İzmaritin (en iyi zamanı) Strangolos ve Mezgitin( en iyi zamanı) Barbunya, Çipura, Karagöz,Lüfer, Kolyoz,
İspendek, Hani, Mırlan, Kaya, Sübya, Kalamar, Ahtapot, Sazan, Turna, Çiftlik Alabalığı, Kefal ve Yayının (en lezzetli zamanı)
NOT:
* Hamsinin mevsimi bitti artık yenmez diye biliyorum...

AKILLI HIRSIZ EV SAHİBİNİ BASTIRIRMIŞ

SON BAKILAN TARİFLER

Mart Ayı Balık Takvimi

ZEHRA ANNE

 

Tarsus’ta doğdum çocukluk, gençlik, olgunluk yıllarım Tarsus, Eskişehir, Trabzon, Çorum ve son durak olan Bursa'da geçti. Ailemde 3 nesil memur olmuş, 3 nesil de şehirler arası yolcukluklarda ve bütün şehirlerin arasında, bütün mutfakların, bütün kültürlerini öğrenerek geçirmiş hayatının büyük bölümünü. Ben emekli Fen Bilgisi ögretmeniyim, evli ve bir kız çocuk sahibiyim.

İLETİŞİM

 

Facebook : facebook.com/annemineli

Twitter : twitter.com/annemineli

Instagram : instagram.com/annemineli

Blogspot : annemineli.blogspot.com.tr

 

E-posta : zehrasener57@gmail.com

Tüm Hakları Saklıdır. Copyright © 2018 Annemineli

Sitemap   |   Tasarım : interbim.com