Ege bölgemizin meşhur mini kabakları (Girit kabağı) Alaçatı ot festivalinden aldığım kabaklar turşu salata oldu.
500 gr mini Girit kabağı
2-3 diş sarımsak
Yarım su bardağı zeytinyağı
Yarım limonun suyu
1 tatlı kaşığı sirke
Tuz
Sarımsakları ince rendeleyip bir kasede limon suyu, zeytinyağı, tuz ve sirke ile karıştırın. Kabakların uç kısımlarını kesip kaynayan tuzlu suya atarak yumuşayıncaya kadar haşlayın.
Sosu kabakların üzerine gezdirip hafif karıştırın. Üzerini örterek birkaç saat dinlendirdikten sonra üzerine dereotu serpiştirerek servis yapın
Instagram Etiketleri :
Değişmeyi istemek yetmez. O değişimi geɾçekleştiɾecek cesaɾet, eneɾji ve kaɾaɾlılık geɾekiɾ. Robert Kiyosaki
Tarsus’ta doğdum çocukluk, gençlik, olgunluk yıllarım Tarsus, Eskişehir, Trabzon, Çorum ve son durak olan Bursa'da geçti. Ailemde 3 nesil memur olmuş, 3 nesil de şehirler arası yolcukluklarda ve bütün şehirlerin arasında, bütün mutfakların, bütün kültürlerini öğrenerek geçirmiş hayatının büyük bölümünü. Ben emekli Fen Bilgisi ögretmeniyim, evli ve bir kız çocuk sahibiyim.
Salatalar, Ekmek çeşitleri ve yapımı, Kekler, Turşular, Dünya Mutfakları, Kreple Yapılan Yemekler, Pizzalar, Kutlamalar, Balık Takvimi, Mücver Tarifleri, İçeçekler, Gezilerim, Kuru Yufka ile Yapılan Börek ve Yemekler, Baklava Yufkası İle Yapılan Lezzetler, Tavuk Yemekleri, Osmanlı Mutfağı Yemekleri, Artan Yemekler Nasıl Değerlendirilir., Döndüm, Faydalı ve Tedavi Edici Gıdalar, ANA OCAĞI YEMEKLERİ
maltepe escort, kadıköy escort, anadolu yakası escort, ataşehir escort, pendik escort
Facebook : facebook.com/annemineli
Twitter : twitter.com/annemineli
Instagram : instagram.com/annemineli
Blogspot : annemineli.blogspot.com.tr
E-posta : zehrasener57@gmail.com
Tüm Hakları Saklıdır. Copyright © 2024 Annemineli
Sitemap | Tasarım : interbim.com