Tadına inanmayacaksınız. Hem kolay hem çok lezzetli
Malzemeler :
2 adet yufka
Sosu için:
50 gram margarin
Yarim çay bardağı sıvı yağ
5 yemek kaşığı nişasta
İçi için;
İstediğiniz bir malzeme kullanabilirsiniz
Bir adet yufkamızı yayıyoruz üstüne sıvı yağ ile beraber erittiğimiz margarini sürüyoruz üzerine nişasta serpiyoruz yufkayı ikiye katlayıp ayni işlemi tekrarlıyoruz geniş kenarına harcı koyup rulo yapıyoruz istediğimiz uzunlukta kesip yağlı kağıt serilmiş tepsiye diziyoruz üzerine kalan yağın içine birkaç kaşık su ekleyip sürüyoruz susamda serpip fırına atıyoruz 180 derecede 20 dk pişiriyoruz çıkardıktan sonra üzerini nemli bir bezle örtüp biraz dinlendiriyorum.
Instagram Etiketleri :
bir çiçek duruyordu, orda, bir yerde, bir yanlışı düzeltircesine açmış... Cemal Süreya
Tarsus’ta doğdum çocukluk, gençlik, olgunluk yıllarım Tarsus, Eskişehir, Trabzon, Çorum ve son durak olan Bursa'da geçti. Ailemde 3 nesil memur olmuş, 3 nesil de şehirler arası yolcukluklarda ve bütün şehirlerin arasında, bütün mutfakların, bütün kültürlerini öğrenerek geçirmiş hayatının büyük bölümünü. Ben emekli Fen Bilgisi ögretmeniyim, evli ve bir kız çocuk sahibiyim.
Salatalar, Ekmek çeşitleri ve yapımı, Kekler, Turşular, Dünya Mutfakları, Kreple Yapılan Yemekler, Pizzalar, Kutlamalar, Balık Takvimi, Mücver Tarifleri, İçeçekler, Gezilerim, Kuru Yufka ile Yapılan Börek ve Yemekler, Baklava Yufkası İle Yapılan Lezzetler, Tavuk Yemekleri, Osmanlı Mutfağı Yemekleri, Artan Yemekler Nasıl Değerlendirilir., Döndüm, Faydalı ve Tedavi Edici Gıdalar, ANA OCAĞI YEMEKLERİ
maltepe escort, kadıköy escort, anadolu yakası escort, ataşehir escort, pendik escort
Facebook : facebook.com/annemineli
Twitter : twitter.com/annemineli
Instagram : instagram.com/annemineli
Blogspot : annemineli.blogspot.com.tr
E-posta : zehrasener57@gmail.com
Tüm Hakları Saklıdır. Copyright © 2024 Annemineli
Sitemap | Tasarım : interbim.com