Bir kez yaptıysanız mutlaka ikincisini de yapacaksınız.
Küçük boy yuvarlak patatesler
Tarifimizin yapılışında özel bir sır gerektirmez. Tek yapmanız gereken o lezzeti tatmanız olacaktır. Patateslerimizi musluk altında güzel bir şekilde yıkıyoruz. Temizledikten sonra isteyenler kabuklarını soyabilir ben gerek duymuyorum. Fırın tepsisinin üstüne diziyoruz hafiften ıslak olmasının herhangi bir sakıncası yoktur. Fırını 250 dereceye açarak ısınmasını bekleyebiliriz. Fırında pişme süresi 60-90 dakika kadar sürmektedir. Çatal yardımı ile birlikte pişip pişmediğini gözlemleyebilirsiniz. İki tarafının da pişmesine dikkat ediniz. Alternatif olarak yanında ketçap, mayonez, Rus salatası, kaşar peyniri, sosis gibi şeyleri sunabilirsiniz. Afiyet olsun.
Kuşların söylediği gibi söylemek isterim şarkılarımı; kimin duyduğu yada ne düşündüğünü umursamaksızın .. RUMİ
Tarsus’ta doğdum çocukluk, gençlik, olgunluk yıllarım Tarsus, Eskişehir, Trabzon, Çorum ve son durak olan Bursa'da geçti. Ailemde 3 nesil memur olmuş, 3 nesil de şehirler arası yolcukluklarda ve bütün şehirlerin arasında, bütün mutfakların, bütün kültürlerini öğrenerek geçirmiş hayatının büyük bölümünü. Ben emekli Fen Bilgisi ögretmeniyim, evli ve bir kız çocuk sahibiyim.
Salatalar, Ekmek çeşitleri ve yapımı, Kekler, Turşular, Dünya Mutfakları, Kreple Yapılan Yemekler, Pizzalar, Kutlamalar, Balık Takvimi, Mücver Tarifleri, İçeçekler, Gezilerim, Kuru Yufka ile Yapılan Börek ve Yemekler, Baklava Yufkası İle Yapılan Lezzetler, Tavuk Yemekleri, Osmanlı Mutfağı Yemekleri, Artan Yemekler Nasıl Değerlendirilir., Döndüm, Faydalı ve Tedavi Edici Gıdalar, ANA OCAĞI YEMEKLERİ
maltepe escort, kadıköy escort, anadolu yakası escort, ataşehir escort, pendik escort
Facebook : facebook.com/annemineli
Twitter : twitter.com/annemineli
Instagram : instagram.com/annemineli
Blogspot : annemineli.blogspot.com.tr
E-posta : zehrasener57@gmail.com
Tüm Hakları Saklıdır. Copyright © 2024 Annemineli
Sitemap | Tasarım : interbim.com