Tadına doyum olmuyor.
1 adet bazlama
Sucuk dilimleri
Salam dilimleri
Kaşar peyniri
Yeşil biber
Tereyağ
Kekik
Pulbiber
Domates salçası
Tost makinesini ısıtın, hafif tereyağ ile yağlayın.
Bazlamayı ortadan ikiye kesin.
Bazlamanın yarısını yağın üzerine alıp bastırıp yağlayın.
Diğer yarısını da aynı şekilde yağlayıp, üzerine sucuk ve salam dilimlerini, yeşil biberleri, kaşar dilimlerini yerleştirip kekik ile pulbiber serpiştirin.
Bazlamanın diğer yarısını üzerine kapatıp tereyağ ile salça sürüp, kekik serpiştirin ve makineyi kapatın.Tostu 2-3 dakika pişirip dilimleyerek servis yapın
"Insanı ağlatan sebze bile var: soğan.. Ama güldürebilen sebze yok." Nejat Uygur
Tarsus’ta doğdum çocukluk, gençlik, olgunluk yıllarım Tarsus, Eskişehir, Trabzon, Çorum ve son durak olan Bursa'da geçti. Ailemde 3 nesil memur olmuş, 3 nesil de şehirler arası yolcukluklarda ve bütün şehirlerin arasında, bütün mutfakların, bütün kültürlerini öğrenerek geçirmiş hayatının büyük bölümünü. Ben emekli Fen Bilgisi ögretmeniyim, evli ve bir kız çocuk sahibiyim.
Salatalar, Ekmek çeşitleri ve yapımı, Kekler, Turşular, Dünya Mutfakları, Kreple Yapılan Yemekler, Pizzalar, Kutlamalar, Balık Takvimi, Mücver Tarifleri, İçeçekler, Gezilerim, Kuru Yufka ile Yapılan Börek ve Yemekler, Baklava Yufkası İle Yapılan Lezzetler, Tavuk Yemekleri, Osmanlı Mutfağı Yemekleri, Artan Yemekler Nasıl Değerlendirilir., Döndüm, Faydalı ve Tedavi Edici Gıdalar, ANA OCAĞI YEMEKLERİ
maltepe escort, kadıköy escort, anadolu yakası escort, ataşehir escort, pendik escort
Facebook : facebook.com/annemineli
Twitter : twitter.com/annemineli
Instagram : instagram.com/annemineli
Blogspot : annemineli.blogspot.com.tr
E-posta : zehrasener57@gmail.com
Tüm Hakları Saklıdır. Copyright © 2024 Annemineli
Sitemap | Tasarım : interbim.com