Sade her zaman güzeldir.
*2 Adet Yumurta
*3 Fincan Şeker
*1 Fincan Yoğurt
*2 Fincan Sıvı Yağ
*5 Fincan Un
*1 Paket Kabartma Tozu
*1 Paket Vanilya
*1 Adet Portakal Kabuğu Rendesi
Bir kasenin içine yumurtamızı, şekerimizi, yağ ve yoğurdumuzu koyarak kaşıkla güzelce şeker eriyene kadar çırpalım. Portakal kabuğu rendesini katıp karıştırdıktan sonra, başka bir kabın içine unumuzu, kabartma tozumuzu, vanilyayı karıştırıp hazırladığımız karışımla birleştirelim. Buzdolabımızın buzluk kısmında yarım saat beklettikten sonra kağıtları fırın tepsiye yerleştirip içlerine dolu dolu 1 tatlı kaşığı koyalım.180 dereceli fırında 25 dakika pişirelim.
Afiyet Olsun..
KARGALAR SÜRÜYLE, KARTALLAR YALNIZ VE YÜKSEK UÇAR...
Tarsus’ta doğdum çocukluk, gençlik, olgunluk yıllarım Tarsus, Eskişehir, Trabzon, Çorum ve son durak olan Bursa'da geçti. Ailemde 3 nesil memur olmuş, 3 nesil de şehirler arası yolcukluklarda ve bütün şehirlerin arasında, bütün mutfakların, bütün kültürlerini öğrenerek geçirmiş hayatının büyük bölümünü. Ben emekli Fen Bilgisi ögretmeniyim, evli ve bir kız çocuk sahibiyim.
Salatalar, Ekmek çeşitleri ve yapımı, Kekler, Turşular, Dünya Mutfakları, Kreple Yapılan Yemekler, Pizzalar, Kutlamalar, Balık Takvimi, Mücver Tarifleri, İçeçekler, Gezilerim, Kuru Yufka ile Yapılan Börek ve Yemekler, Baklava Yufkası İle Yapılan Lezzetler, Tavuk Yemekleri, Osmanlı Mutfağı Yemekleri, Artan Yemekler Nasıl Değerlendirilir., Döndüm, Faydalı ve Tedavi Edici Gıdalar, ANA OCAĞI YEMEKLERİ
maltepe escort, kadıköy escort, anadolu yakası escort, ataşehir escort, pendik escort
Facebook : facebook.com/annemineli
Twitter : twitter.com/annemineli
Instagram : instagram.com/annemineli
Blogspot : annemineli.blogspot.com.tr
E-posta : zehrasener57@gmail.com
Tüm Hakları Saklıdır. Copyright © 2024 Annemineli
Sitemap | Tasarım : interbim.com