ANNEMİNELİ

en güzel yemekler annemin elinde başlar...

   

Artan yemeklerin değerlendirilmesi

Artan Yemekler Değerlendirmek Gerekir.

Artan Yemekler Değerlendirmek Gerekir.

Malzemeler

* Artan yemekler

Yapılışı

Artan kabak dolması:
* Mücver yapabilirsiniz.
* İyice ezip börek içi yapabilirsiniz.

Artan patates yemeği:
* İçine bulgur atılıp pilav yapılır.
* Börek içi yapılır.

Artan nohut ve kuru fasulye yemeği:
*Kaynatıp içine bulgur atarsanız lezzetli bir pilav olur.


Artan mercimek yemeği:
* Süzerek böreklere koyabilirsiniz.
* Bulgur pilavına veya pirinç pilavına koyabilirsiniz.

FUKARANIN DÜŞKÜNÜ, BEYAZ GİYER KIŞ GÜNÜ

SON BAKILAN TARİFLER

Artan yemeklerin değerlendirilmesi

ZEHRA ANNE

 

Tarsus’ta doğdum çocukluk, gençlik, olgunluk yıllarım Tarsus, Eskişehir, Trabzon, Çorum ve son durak olan Bursa'da geçti. Ailemde 3 nesil memur olmuş, 3 nesil de şehirler arası yolcukluklarda ve bütün şehirlerin arasında, bütün mutfakların, bütün kültürlerini öğrenerek geçirmiş hayatının büyük bölümünü. Ben emekli Fen Bilgisi ögretmeniyim, evli ve bir kız çocuk sahibiyim.

İLETİŞİM

 

Facebook : facebook.com/annemineli

Twitter : twitter.com/annemineli

Instagram : instagram.com/annemineli

Blogspot : annemineli.blogspot.com.tr

 

E-posta : zehrasener57@gmail.com

Tüm Hakları Saklıdır. Copyright © 2018 Annemineli

Sitemap   |   Tasarım : interbim.com